Fietsplan Fietsenmaker Bergeijkfietsenmaker bergeijk t loo fietsen e-bike

Wie zijn wij?

de fietsenmakers op t Loo

Gert
Ik ben een geboren sleutelaar. Techniek en de continue veranderingen in de (elektrische)  fietstechnologie vind ik altijd erg interessant. Het is leuk om onze klanten daarin te kunnen adviseren, en daarbij voor een goede service en nazorg te zorgen. Zodat we blije en tevreden klanten blijven houden.

We zijn een servicegerichte fietsenwinkel in de buurt. Onze klanten zijn de fietsers die net dat beetje extra nazorg verwachten, en bij onderhoud en reparatie vakkundig, vlot en persoonlijk geholpen willen worden. Wij bieden alleen producten waar we zelf achter staan, zorgvuldig geselecteerd op de juiste prijs/kwaliteitverhouding, van solide fabrikanten en leveranciers met correcte garantievoorwaarden.

Nick
Bij het hebben van een servicegerichte winkel horen gerenommeerde merken. Trots ben ik dat wij dagelijks mogen werken met mooie fietsen en vooroplopende techniek.

Fietsen is al sinds mijn tiende jaar mijn hobby. Het mooie is dat ik van mijn hobby mijn werk heb kunnen maken. Vooral sportieve fietsen (race/mtb) vragen maatwerk. Mijn passie is om iemand op de perfect passende fiets te laten rijden met de daarbij behorende accessoires.

Ongeacht de grootte van ons bedrijf. We kiezen er bewust voor om de ”fietsenmaker op de hoek” te blijven waar mensen makkelijk binnen kunnen stappen, ook voor ”kleine dingen”.